Restaurant menu
Σαλατες
Χωριάτικη/Παραδοσιακή ελληνική σαλάτα
(Τομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι,πράσινες πιπεριές, μαύρες ελιές, τυρί Φέτα ή Τουλουμοτύρι, ελαιόλαδο)
Αγγουροντομάτα
Μαρούλι
Λάχανο–καρότο
Κρητικός Ντάκος
(Κριθαρένιο παξιμάδι, τριμμένη τομάτα, τυρί Φέτα ή Τουλουμοτύρι, βαλσάμικο, ελαιόλαδο,κάππαρη)
Πολίτικη
(Μαρούλι, λάχανο, καρότο, ελαιόλαδο)
Σεφ
(Μαρούλι, αβγό, ζαμπόν, τυρί Gouda, σως)
Μαϊστράλι
(Ρόκα, βαλσάμικο, τοματίνια, πορτοκάλι, κρουτόν, τυρί Γραβιέρα)
Χόρτα βραστά
Κολοκύθια βραστά
Παντζάρια βραστά
Αμπελοφάσουλα
Ορεκτικά
Πατάτες τηγανιτές
Πατάτες τηγανιτές με τυρί
Τσαῒτι Βατίκων
(Παραδοσιακή τηγανιτή πίτα με λεπτό χειροποίητο φύλλο και γέμιση φρέσκου τυριού και
δυόσμου)
Καλτσούνι Βατίκων
(Παραδοσιακή τηγανιτή πίτα με λεπτό χειροποίητο φύλλο και γέμιση από τυρί Φέτα και σπανάκι)
Σαγανάκι
Φέτα
Τουλουμοτύρι
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι
Γραβιέρα
Ντολμαδάκια Yalanci με αμπελόφυλλα γεμιστά με ρύζι
Τζατζίκι
Σκορδαλιά
Μελιτζανοσαλάτα
Τυροκαυτερή